Enklere arbeidshverdag med pasientvarsling

En av de mest solgte løsningene til sykehjem i norske kommuner er pasientvarsling. Pasientvarsling gir økt pasientsikkerhet og enklere arbeidshverdag for helsepersonell.
Pasientvarling omfatter kollegavarsling, samt aktive og passive alarmer fra beboer, alarmhåndteringen kan gjøres på beboers rom, eller fra et mobilt vaktrom, som Sensio Pocket.

Et mobilt vaktrom kan enkelt integreres med digitale tilsynsløsninger og GPS for beboere og ansatte. Det er også mulig å utvide med innendørs lokalisering, dørstyring og integrasjon med brannsentral for en sømløs arbeidshverdag.

I dette webinaret 23. juni klokken 13.00-13.45 tar vi for oss hvordan teknologien kan tilpasses det enkelte sykehjem og rutinene som eksisterer, slik at den kan forsterke tjenesten.
Vi vil vise mulige gevinster fra investeringen, som kan være oversikt for helsepersonell, og raskere helsehjelp for pasientene og effektiv drift for kommunen. Vi skal også presentere en kundehistorie fra Ibestad Sykehjem.

Agenda

  • Velkommen! Kort introduksjon av Sensio ved Therese Langeland Randulff, som er teamleder for leveranse i Sensio.
  • Therese vil presentere mulighetene med pasientvarsling og gevinster vi kjenner til som leverandør til mange norske kommuner
  • Martin Bentzen Schive er senior prosjektleder i Sensio, og vil fortelle om hvordan et sykehjem i vekst har implementert og benytter pasientvarsling i sitt daglige arbeid
  • Q&A – Therese og Martin svarer på spørsmål fra deltakerne

Meld deg på webinaret om pasientvarsling 23. juni: