En av de viktigste løsningene som skaper trygghet for beboere, ansatte og pårørende er Sensios varslings- og vaktrom-løsninger. Uavhengig av hvor beboerne og de ansatte befinner seg skal man alltid føle at hjelpen er rett rundt hjørnet.

Sensio Mobilt Vaktrom blir nå betydelig oppgradert med en rekke nye funksjoner som gir ansatte varsler rett i lomma. Vi har kalt vårt nye mobile vaktrom Sensio Pocket.

Mobiliteten sørger for at varslene alltid kommer fram der man er. Med Sensio Pocket kan de ansatte også eskalere alarmer mellom avdelinger og bistå hverandre i perioder med lav bemanning.

Meld deg på webinaret vårt 3. februar fra klokken 13.00-14.00 og få innsikt i hvordan et mobilt vaktrom kan gi bedre kvalitet i tjenesten, og hvordan det kan tilpasses din avdeling. Vi vil også vise frem de viktigste nye funksjonene til Sensio Pocket, som er vår største satsning noensinne.

Høydepunkter:

Catrine Paulsen, leder Helsebygg i Sensio vil snakke om hvilke gevinster et mobilt vaktrom kan gi og hvordan man kan implementere dette på best mulig måte. Catrine vil også gå gjennom de viktigste oppgraderingene for Sensio Pocket.

  • Rollebasert innlogging
  • Forbedret alarmoversikt
  • Journalføring med EPJ-integrasjon
  • Alarmhistorikk
  • Betydelige designendringer som gjør det enkelt å få overblikk på farta

 

Meld deg på webinar om fremtidens mobile vaktrom: