Livsløpsstandard og velferdsteknologi i både hjem og institusjon blir stadig viktigere med en aldrende befolkning, og en helsesektor med store ressursutfordringer.

Tidlig planlegging er nøkkelen

Å komme tidlig i gang med å planlegge teknologi i nye og rehabiliterte helsebygg, gjør overleveringen til kommunen smidigere. Velferdsteknologi bør inkluderes fra tegnestadiet og planlegges godt i anbudsfasen av et byggeprosjekt.

Sensio har levert velferdsteknologi til over 200 kommuner i Norge de siste 10 årene og har velutprøvde, stabile løsninger. Vi har bred og allsidig erfaring fra prosjektering og implementering av velferdsteknologi i nybygg og rehabilitering av eksisterende bygg. I dette webinaret 21. april klokken 09.00-09.45 vil vi dele hvordan våre løsninger kan planlegges inn på et tidlig stadie i en byggeprosess.
Webinaret passer for prosjektledere, entreprenører og rådgivende ingeniører.

Agenda:

  • Velkommen og kort introduksjon av Sensio, ved Petter Siqveland, seniorrådgiver entreprise i Sensio.
  • Presentasjon av noe av det vi leverer; med fokus på Sensio Care Four, et allsidig system som kan monteres raskt og enkelt. Eksempler fra byggeveileder, ved Petter Siqveland.
  • Gjennomgang av PAVA med dørstyring på beboerrom, ved Martin Bentzen Schive, senior project lead i Sensio.
  • Eksempler på hvordan brannvarsling kan håndteres i det mobile vaktrommet Sensio Pocket, ved Martin Bentzen Schive.
  • Hvorfor samarbeidet mellom Sensio og montør/entreprenør skaper gode helsebygg og hvorfor byggveilederen er viktig, ved Martin Bentzen Schive.
  • Q&A: Petter og Martin svarer på spørsmål fra deltakerne.

Meld deg på webinaret: