Sykepleiere ser på IKOS tavle

Kom i gang

Kom i gang

Vi får mange henvendelser fra ledere og fagansvarlige som ønsker IKOS i sin avdeling. Men hvordan komme i gang?

Våre råd for å komme i gang med IKOS samhandlingstavle:

 

  1. Start i det små! Begynn i motiverte avdelinger. Andre kan koble seg på senere når de ser praktisk bruk og nytteverdien.  
  2. Presenter IKOS for kollegaer. Gjør gjerne en avtale om presentasjon fra Sensio.  
  3. Spør om priser. Sensio skreddersyr et tilbud til ditt behov. Start med «IKOS Basic», vår aller enkleste og rimeligste løsning, eller velg «IKOS Standard» 
  4. Finn ut om mulig kontrakt. Hvis kommunen allerede har en kontrakt for innkjøp av velferdsteknologi, så er det godt mulig at IKOS kan kjøpes via den. 
  5. Snakk med IT-avdelingen om installasjon av IKOS. Sensio gir informasjon om hva som kreves. 
  6. Trenger du storskjerm på vaktrommet? Hvis dere har en skjerm fra før, så kan dere bruke den. Vi anbefaler størst mulig skjerm ut fra plass på møterommet. Mange velger 55’’ eller 65’’ TV-skjerm tilkoblet mini-PC, tastatur og mus, veggmontert eller på flyttbart stativ 
  7. Utpek IKOS systemadministratorer. Det bør være faglige ressurspersoner som liker tekniske løsninger. Det er lurt å ha en systemadministrator med ansvar for tjenesteområdet, og en annen med overordnet ansvar. Systemadministrator tar utgangspunkt i beste praksis tavleoppsett som ligger i løsningen og tilpasser dette til avdelingens kvalitetsstandard. Tilpasningen gjøres enkelt direkte i IKOS etter kort opplæring.  

Vil du ta en prat med oss om IKOS? Send inn en melding under!