Kontakt oss

Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vil din kommune komme i gang med velferdsteknologi?

Vi ønsker å hjelpe norske kommuner å anskaffe velferdsteknologi, og å gi gode råd for hvilken teknologi som kan brukes til den enkelte kommunes behov. Derfor tilbyr vi rådgivning til kommuner som ønsker å komme i gang med velferdsteknologi.

Send oss en mail på velferd@sensio.no eller legg inn en melding under dersom din kommune ønsker en gratis rådgivningstime.

Spørsmål om Sensio smarthus?

Hvordan du overfører et smarthus til en ny eier? Hva betyr sikkerhetsmodus? Hvordan kan jeg styre huset mitt med Google Home? Eller hva koster et abonnement og hvorfor trenger jeg det?

Spørsmål om Safemate?

Andre henvendelser? Send oss en melding!


  Jeg har spørsmål om faktura
  Jeg har spørsmål om abonnement

  Vedlegg:

   

  Ønsker du å ta kontakt med vårt sentralbord?

  Ring vårt sentralbord på telefon +47 23 21 00 00

  Sentralbordet har dessverre ikke anledning til å svare på spørsmål om faktura og abonnement, da må enten kontaktskjemaet over benyttes eller du kan sende en epost direkte til faktura@sensio.no. Husk å oppgi fakturanummer i din henvendelse. Så lenge din sak er under behandling kan vi forsikre deg om at ingen gebyrer vil påløpe eller inkassosaker vil eskaleres.

  Hold deg oppdatert
  på det som skjer innen velferdsteknologi –
  meld deg på vårt nyhetsbrev  Spørsmål om Sensio smarthus

  Hvordan du overfører et smarthus til en ny eier? Hva betyr sikkerhetsmodus? Hvordan kan jeg styre huset mitt med Google Home? Hva koster et abonnement og hvorfor trenger jeg det? Finn svar i vår supportportal:

  Smarthus support