Lurer du på hvordan velferdsteknologi kan være med på å definere fremtidens helse- og omsorgstjenester når eldrebølgen slår inn for fullt? Har du samtidig lyst til å være med på å forme utviklingen i et spennende selskap i sterk vekst? Sensio er et norsk ledende teknologiselskap som leverer fremtidens velferdsteknologiske løsninger til helse- og omsorgssektoren.

Vi er ute etter en performance specialist med interesse for teknologi, som ønsker å bli en del av et sterkt fagmiljø innen teknologi i Sensio. Du vil jobbe med tjenester til helse- og omsorgssektoren som gir mening – i dag og i fremtiden.

Vi søker etter en spesialist innen søkemotormarkedsføring(SEM) som kan bidra inn i arbeidet med å implementere vår digitale strategi og optimalisere kundereisen for Sensios produkter og tjenester.

Du vil ha ansvar for å publisere og produsere innhold og annonser til sosiale medier med retargeting, displayannonsering og analyse.

Du får en viktig rolle i å skape effekt og avkastning av investerte markedsmidler, og bidra til å styrke merkekjennskapen til Sensio i markedet.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Ansvar for å skape innhold og publisere innhold, fagartikler og arrangementer for målgruppene i sosiale medier
  • Ansvar for å planlegge og produsere social annonsering, samt remarketing/retargetingløp for målgruppene
  • Ansvar for markedsmateriell
  • Ansvar for å sette opp, drive, måle og evaluere effektive kampanjer i Google Ads
  • Ansvar for å sette opp, drive, måle og evaluere displayannonsering
  • Ansvar for overvåking i Google Analytics og rapportering på KPIer
  • Bidra til å utvikle og optimalisere landingssider og innhold
  • Bidra til å optimalisere for konvertering i nettbutikken
  • Bidra inn i andre prosjekter etter behov

Stillingen er en deltidsstilling og passer perfekt for studenter.

Det er fleksibel arbeidstid og du kan jobbe fra hvor du vil. Vi har nye lokaler i Stenersgata 1A.

Stillingsgraden er 20%, med estimert ca 5 arbeidstimer i uka, men det er mulighet for utvidelse.

Det er en fordel om du har erfaring i å bruke verktøyene til Google samt kjennskap i bruk av Adobe Photoshop og enkel videoredigering.

Har du ikke erfaring og er student i faget? Vi er ute etter en person som er selvgående og har lyst til å lære. Du kan tilegne deg kompetanse og erfaring mens du studerer og jobber hos oss Dette er en spennende mulighet for deg som har lyst til å bli en del av et spennende fagmiljø og lære disiplinene innen markedsføring.

Om arbeidsgiver

Sensio er en ledende leverandør av velferds- og omsorgsteknologi i Norge, og i dag hjelper vi over 200 store og små kommuner med god og effektiv drift av sine helse- og omsorgstjenester. Vi har et norsk utviklingsmiljø, og sammen med norske kommuner har vi utviklet en helhetlig plattform av løsninger som dekker kommunenes behov for velferdsteknologi – i dag og i morgen.

Sensio omsatte i 2020 for ca. 230 MNOK, vi har i dag over 100 ansatte og hovedkontor midt i Oslo sentrum. Safemate, Careto, Safecall Denmark ApS, Vestfold Audio, Hospital IT og RoomMate er heleide datterselskap. Konsernet har ytterligere vekstambisjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Fremover vil vi satse på å bygge distribusjon av løsningene våre i Nord-Europa.

Stillingstittel: Performance Specialist

Stillingstype: Deltidsstilling

Sted: Oslo

Kontaktperson hos Sensio:

Jeanette Johnsen

jeanette.johnsen@sensio.no

Søk her: