Har du lyst til å være med på å gjøre en forskjell med teknologi? Og bli en del av et sterkt fagmiljø som utvikler løsninger som skaper en enklere hverdag og gir mer tid til omsorg i helsesektoren?

Vi søker etter en spesialist innen søkemotormarkedsføring(SEM) som kan bidra inn i arbeidet med å implementere vår digitale strategi og optimalisere kundereisen for Sensios produkter og tjenester.
Et særskilt satsningsområde er synlighet i Google, som blir en viktig kanal ved salg av våre nye produkter og tjenester til privatmarkedet innen helse og velferd. Du vil være sentral i å utarbeide og implementere Sensios tilstedeværelse i denne kanalen. Du vil også ha ansvar for å produsere annonser til sosiale medier for retargeting av målgruppene, samt displayannonsering.
Du får en viktig rolle i å skape effekt og avkastning av investerte markedsmidler, og bidrar til å styrke merkekjennskapen til Sensio i markedet.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Sette opp, drive, måle og evaluere effektive kampanjer i Google Ads
  • Sette opp, drive, måle og evaluere displayannonsering
  • Oppsett av Google Analytics og rapportering på KPIer
  • Planlegge og produsere annonser, samt sette opp remarketing/retargetingløp for målgrupper i sosiale medier
  • Bidra til å utvikle og optimalisere landingssider og innhold
  • Bidra til å optimalisere for konvertering i nettbutikken

Stillingen er et engasjement som har mulighet for forlengelse til deltidsstilling.

Det er fleksibel arbeidstid og du kan jobbe fra hvor du vil.
Stillingsgraden er 20%, med estimert ca 5 arbeidstimer i uka.

Det er en fordel om du har erfaring i å bruke verktøyene til Google samt erfaring i bruk av Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator. Det er også ønskelig at du har noe kjennskap til digital markedsføring som helhet.

Har du ikke erfaring og er student i faget? Vi er ute etter en person som er selvgående og har lyst til å lære. Du kan tilegne deg kompetanse og erfaring mens du jobber. En spennende mulighet for deg som vil!

Hvem er vi?

Sensio startet i 2009 med fokus på å gjøre smarthusteknologi til allemannseie. Siden den gang har vi installert flere tusen smarthjem rundt omkring i Norge og utvidet smarthus teknologi til velferdssektoren. I dag er Sensio ledende leverandør av velferdsteknologi og hjelper i dag 191 store og små kommuner med god og effektiv drift av sine omsorgstjenester, samtidig som vi leverer komfort og trygghet i de tusen hjem. Sensio har et norsk utviklingsmiljø, og sammen med norske kommuner har vi utviklet en hel­hetlig plattform av løsninger som dekker kommunenes behov for velferdsteknologi – i dag og i morgen. Vi involverer alle våre kunder til å bidra aktivt i utviklingen via et eget brukerforum.

Sensio har 30 ansatte på hovedkontoret i Oslo og 25 ansatte i Vestfold Audio i Sandefjord. I tillegg er Safemate og Careto er heleide datterselskap.

Sensio har hovedkontor i 10. etg i Brugata 19, midt i Oslo sentrum. Rett ved Vaterland bru over Akerselva.

Det er kort avstand til kollektivtransport, kun få minutter gange til Oslo S, og ellers alt av buss (Brugata, Hammersborgata m.m.), trikk (Lilletorget), bane (Grønland) og bysykkel.

Sensios kontor i Brugata 19

Vi vil høre fra deg!

Ønsker du å bli en del av denne gjengen, hører vi gjerne fra deg. Vil du vite mer om stillingen eller ta en uforpliktende kaffe?

Send en mail til jeanette.johnsen@sensio.no

Send en søknad på finn.no