17.12.2021

Vi opplever vekst innen alle våre løsninger, og stor optimisme og villighet til å innovere i helse- og omsorgssektoren. Aldri før har vi hatt bedre muligheter til å skape verdighet og livsmestring for brukerne. Vi opplever også en kommunesektor som har blitt mer moden i 2021 og ser mulighetene som teknologi gir.

Vi heier på helsepersonell som hver dag jobber med å implementere omsorgsteknologi, som tar i bruk endringsledelse og innfører nye måter å arbeide på. Dere er heltene – og gir håp om at vi kan starte et nytt år med flere verktøy som gjør oss sterkere til å møte fremtidens utfordringer.

Vi gleder oss til å ta fått på et nytt spennende år!

Hold deg oppdatert i 2022

Vi vil rette en stor takk til alle som har vært påmeldt til webinarene våre i år og bidratt med gode tilbakemeldinger. Vi har hatt over 2000 påmeldte deltakere til webinarer om blant annet løsningene IKOS, Sensio Pocket, RoomMate og Safemate. Vi har også holdt temawebinarer om personvern, pasientsikkerhet og pårørendeinvolvering, for å nevne noe. Det skal vi fortsette med i 2022, og vi gleder oss til å dele mer innsikt og flere kundehistorier.

Webinarer i reprise

Mange av webinarene våre er tatt opp, og hvorfor ikke bruke julen på å se de i reprise? Vi har samlet webinarene i en egen spilleliste på YouTube. Få innblikk i hvordan Bergen kommune har lykkes med pårørendeinvolvering, hvordan Bodø kommune har ivaretatt personvernet for RoomMate og hvordan Larvik kommune har lykkes med lokaliseringsteknologi. Få et gjensyn med forskere innen demens, kurs for ergoterapeuter og hvordan digitalt tilsyn kan avverge fall om natten.

Se repriser.

Varme julehilsener ønskes deg og din familie

Fra Sensio, RoomMate, IKOS, HospitalIT, Safemate, Safecall og Vestfold Audio.

Vil du ta en prat med oss om hvordan din kommune kan komme i gang med omsorgsteknologi i 2022? Send oss en en melding!