Om Sensio

Kort om Sensio

 

Vi er et norsk firma med både hovedkontor og utviklingsavdeling sentralt i Oslo.

  • Vi har lang erfaring med smarthusløsninger og hjemmestyring, og leverer sammen med Eaton Electric det mest utbredte styringssystemet i Norge
  • Vår kjernekompetanse er plattform og softwareutvikling, og vi integrerer via anerkjente standarder
  • Sensio Plattform for Velferdsteknologi benyttes i en rekke norske kommuner, som Fredrikstad, Oslo, Tromsø, Bodø, Frogn, Fauske, Tysvær og Nittedal

 

 

 

 

 

Løsningene selges gjennom våre samarbeidspartnere. Vi har 750 elektroinstallatørbedrifter med mer enn 2.500 elektrikere som er opplært i vårt system xSetup, som selger våre løsninger. Løsningene har intuitive grensesnitt og vi er spesialister på utvikling av brukervennlige systemer for overvåkning og styring av prosesser i bygg. Sensio har samarbeidspartnere i Tyskland, Sveits, Nederland og Spania.

 

 

Teamet

sensio-collage4

Hos oss har vi et godt arbeidsmiljø, og vi har alle en glødende interesse for teknologi. Her er det er kort vei fra planlegging til testing. En god idé kan raskt settes i drift.

 

Jobbe i Sensio

Sensio er en bedrift i sterk vekst. Vi søker alltid etter dyktige medarbeidere som ønsker å være med på å påvirke veien videre. Brenner du også for å bruke teknologien til å gjøre hverdagen enklere, og ønsker å jobbe hos oss, må du gjerne ta en titt på ledige stillinger, eller sende oss en åpen søknad. Les mer under ledige stillinger.

 

Her finner du kontaktinformasjon til alle ansatte.

Historikk

I 2009 startet Sensio med fokus på å gjøre smarthusteknologi allemannseie. Gründerne i Sensio har mange års erfaring med utvikling, integrering og implementering av smarthusteknologi. Vi har utviklet vår egen kontroller og styringssystem, og har flere tusen installasjoner i virksomheter og private hjem landet rundt.

Sensio sine løsninger har gjennom flere år og tusenvis av installasjoner har vist seg å være meget driftsikker og robust. Tilbakemeldinger fra våre kunder er veldig positive.

 

Personvern

Her er vår personvernerklæring