Pakkeløsninger

Helse

Sensio Helse er produkter og tjenester for å bistå eldre og funksjonshemmede med tilrettelegging av bolig for å kunne bo hjemme i egen bolig.

Sensio Helse består av mange frittstående produkter og tjenester, som er tilgjengelig som en del av en standard Sensio Hjem. I private boliger er dette løsninger installatøren kjenner og kan montere, og Sensio Smarthus app kan enkelt deles med nærstående og pårørende.

 

Nattlys

Nattlys spesielt ved seng og bad er en enkel måte å unngå forvirring og forebygge fall. Kun ved hjelp av bevegelse kan lyset komme på.

 

Røykvarsler

Viderevarsling av røykvarsel, både forsterkning av varselet inne i boligen og viderevarsling til pårørende og nærstående, også mulig som tilleggsvarsling til direktevarsel til brannvesenet.

 

Komfyrvakt

Varsel om aktivert komfyrvakt for de som trenger hjelp med å aktivere komfyren igjen.

 

Vandrealarm

Gi  beskjed om noen er på veg ut, spesielt aktuelt på natten.

 

Kjøleskapssensor

Sensor på kjøleskapet kan både gi varsel om lavt matinntak, dersom ingen har åpnet kjøleskapet, eller gi beskjed dersom kjøleskapet blir stående åpent.

 

Vannlekkasje

Deteksjon og varsling av vannlekkasje.

 

Kaffevakt

Skru automatisk av strømtilførsel til kaffetrakter, etter ønsket tid.

 

Styring av TV, lys, varme, solskjerming

Standard smarthus-teknologi for komfort er også trygghet.

 

DAG / NATT – bryter

Bruk en bryter for å sette i boligen i nattmodus. Ett trykk på NATT, så er nattlys aktivert, temperaturen er senket, og vandrealarmen skrudd på. Ett trykk på DAG, så er dag-innstillinger tilbake.

 

HJEMME / BORTE – bryter

Bruk en bryter for å sette boligen i borte-modus. Ett trykk på BORTE, når du går ut, så er bortemodus aktivert, lysene går på tidsstyring, og alarmen er aktivert. Sett automatisk HJEMME-modus når du er tilbake ved å registrere bevegelse når du kommer hjem.

 

Kom i gang med Sensio Helse

Ønsker du å vite mer om Sensio helse?

Ring oss på 23 21 00 00 eller kontakt oss på e-post:

Send e-post