Elbil lading Oppdag mulighetene

Energistyring

Oppdag mulighetene

Energistyring

Hvor mye strøm bruker egentlig varmtvannsbereder? Hvor varmt er det egentlig på badet? Fungerer nattsenking? Vi hjelper deg med å få full oversikt over strømforbruket.

Sensio tar energi på alvor, og ønsker å hjelpe deg som kunde med å spare penger ved å ha Sensio Energistyring hjemme.

Med de nye AMS-målerne spår man større variasjoner i prisen på elektrisitet. For deg som forbruker vil det si at strømmen når du kommer hjem klokken 16:00 og ønsker å sette elbilen til lading og lade mat, er på sitt dyreste. Med Sensio Energistyring venter vi må å lade bilen til strømmen er billigere, så lenge du ikke må ha den veldig snart.

I Sensio Smarthus-appen har vi utviklet grafer som gjør det enklere for deg som forbruker å se strømforbruket i din bolig. Velg mellom å se totalforbruket og hvordan denne endrer seg mot utetemperaturen og hvor mye forbruk som går med til:

  • Oppvarming av bolig
  • Oppvarming av varmtvann
  • Lading av elbil
  • Husholdningsapparater

Ettersom oppvarming av boligen er en sentral del av totalforbruket, har du også mulighet til å se hvilke rom som trekker mest strøm når det gjelder oppvarmingen av boligen. Dette kan hjelpe deg med å sette opp innstillingene av hjemmet, slik at du forbruker mindre.

Få full kontroll over strømforbruket med Sensio Hjem.

Kom i gang med Sensio Hjem

Over 2.500 installatører over hele landet kjenner våre løsninger. Her er en oversikt over de mest erfarne Sensio installatørene i ditt område.

Finn min Sensio installatør