Åpent vindu Oppdag mulighetene

Sikkerhet

Oppdag mulighetene

Sikkerhet

Husket du å lukke balkongdøren før du dro på hytta? Er strykejernet fortsatt på? Vi hjelper deg å huske, og varsler om noe unormalt finner sted. Unngå bekymringer med Sensio Hjem!

Med Sensio Hjem skaper vi trygghet i hverdagen. Du trenger ikke lenger å bekymre deg over om vinduene er lukket når du legger deg for kvelden.

Innbrudd

Ved å utstyre boligen med riktig utstyr, som sensorer på vinduer og dører, kamera og bevegelsessensorer, kan man motta varsling dersom en uønsket hendelse finner sted. Vi hjelper deg gjerne med å velge produkter slik at din bolig blir trygg.

Overvåkning

Bevegelsesfølere merker om noen beveger seg i området det er plassert. Dersom boligen er satt i ‘Borte’- eller ‘Ferie’-modus kan man bli varslet om bevegelsen. Ved å plassere ut kameraer kan man se direktevideo rett i Sensio Smarthus-appen, og du kan selv se hva som utløste alarmen.

Kameraene kan med hell også benyttes til mer trivielle ting, som å sjekke hvor mye snø som er på hytta.

Dører og vinduer

Med sensorer kan du med trygghet vite om balkongdøren eller vinduene er lukket før du legger deg om kvelden eller drar på hytta.

Vannlås

Ved å sette boligen i ‘Feriemodus’ kan du automatisk skru av vanntilførselen til boligen, slik at du virkelig kan nyte ferien uten å bekymre deg for eventuelle vannskader.

Kom i gang med Sensio Hjem

Over 2.500 installatører over hele landet kjenner våre løsninger. Her er en oversikt over de mest erfarne Sensio installatørene i ditt område.

Finn min Sensio installatør