xSetup Hurtigveiledning for X-1

Så bra at du skal sette i gang! Nå går vi ut fra at du allerede har en datapunktliste, og er klar til å begynne med X-1. Har du ingen datapunktliste, så gå ett steg tilbake, få deg noen dimmere, aktuatorer, innganger eller utganger, og sett de opp i MRF  (lastes ned på moeller.no). Se oppskrift her: https://sensio.no/teknisk/faq/eaton-xcomfort-programmering-for-sensio-styring/

 

Sensio xSetup

Sensio xSetup er et program som oppretter et intuitivt og brukervennlig grensesnitt for alt av xComfort lys- og varme- og persiennesystem. I tillegg kan du sette opp webkamera, legge til værmelding fra www.yr.no og sette opp mediastyring. xSetup gir deg også utvidete muligheter til å sette opp generelle inn- og utganger i tillegg til mer avansert betinget logikk hvis det er ønskelig. Programmet gjør systemet ditt tilgjengelig fra både internett, Android og iPhone/iPad. For å bruke Sensio xSetup programmet, må din Sensiokontroller være koblet til strøm og nettverk.

Før Sensio xSetup kan brukes, må det installeres på din PC. Programmet kan lastes ned fra internett ved å gå til linken https://sensio.no/teknisk/xsetup/ . Programmet lastes så ned og installeres. Her finner du brukerveiledning for xSetup5.

 

PS: har du lastet ned app-en? Det kan du gjøre her: https://sensio.no/kundeservice/nedlastninger/